Welkom in Villa Tulipan

Omringd door sinaasappel bomen, palmen en olijven steekt Villa Tulipan hoog uit boven Kaleici, het oude hart van Antalya. 150 meter van het strand en de haven, 300 meter van het centrum van modern Antalya vindt u ons prachtige huis op een schitterende plek. Als u eenmaal op ons dakterras het uitzicht hebt aanschouwd wilt u nooit meer weg.

Villa Tulipan beschikt over 6 sfeervolle appartementen en 2 tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en warm water. Het hele huis en elke kamer is ingericht met originele kunst en grafiek volgens bepaalde thema's, waarnaar de kamers zijn vernoemd.

In de tuin of als u wenst op het dakterras, waar 's ochtends uw ontbijt wordt geserveerd, kunt u de hele dag terecht om te lezen, te zonnen of uit te rusten.

Onze Nederlands, Engels en Turks sprekende gastvrouw Emmy, die u naar wens ophaalt van het vliegveld, kan u helpen bij het organiseren van dagtrips of een volledige vakantie, het reserveren van een huurauto, tickets, een bezoek aan de hamam, uitgaansgelegenheden – en het beantwoorden van ook de meest onmogelijke vragen.